Online bestellen

Waarom zou ik een account aanmaken?

Het is makkelijk wanneer je bij het bestellen een account aanmaakt. Daarmee kan je je bestelgeschiedenis bekijken en kijken wat de status van je bestelling is.


Help! Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Dat is heel begrijpelijk met al die online accounts van tegenwoordig. Klik dan op "wachtwoord vergeten" en vul je emailadres in waarmee je bent geregistreerd bij ons. Dan zul je jouw inloggegevens in je inbox van je mail ontvangen. Nu alleen nog je wachtwoord aanpassen naar jouw nieuwe wachtwoord en dan kan je weer inloggen :)


Ik ben verhuisd of heb een nieuw nummer/email.

Wanneer je ingelogd bent, kun je klikken op mijn ‘Mijn account’. Hier staan al jouw gegevens die aan te passen zijn. Mocht je eenmalig het afleveradres willen aanpassen, kan dat natuurlijk ook op het moment van bestellen. 


NEEE, het product die ik wil bestellen is uitverkocht.

Allereerst sorry hiervoor! Het kan voorkomen dat een item zo vaak wordt besteld dat het uitverkocht is. Wij doen ons best om onze voorraad op orde te houden en genoeg andere leuke items te hebben.


Ik wil iets reserveren.

Helaas is dat bij ons niet mogelijk. Wees er dus altijd zo snel mogelijk bij, zo loop je nooit jouw Lots Of Jewelz item mis!


 

© 2018 - 2024 Lots Of Jewelz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel