Alles over onze bijzondere giftcard

Ben je op zoek naar een cadeau en weet je dat die persoon hélemaal gek is op sieraden? Dan zit je met deze giftcard zeker goed! Bestel hier jouw giftcard.

Het papier dat wij hebben gebruikt voor onze Giftcards
Wij hebben onze cadeaubonnen laten maken bij GrowingPaper omdat zij ons het beste gevoel gaven en het beste aansloten op waar wij voor willen staan.

De growing/gift-card voelt als een stevige kaart en wordt in Zuid-Afrika met veel liefde en passie gemaakt. Het biologisch afbreekbare papier heeft een prachtige natuurlijke, matte uitstraling. Het is gemaakt van 100% gerecycled papier dat met de hand opnieuw tot een ‘pap van papier met zaden’ wordt verwerkt. Hier zijn geen chemicaliën aan toegevoegd, alleen water. De leverancier van de GrowingPaper is een sociale onderneming die een vaste baan, leefbaar loon en training biedt aan meer dan 30 mensen in de lokale gemeenschap.

Bijen / vlindermix
Help de bijen en vlinders een handje met deze veldb
loemen. Het is een mix van Leeuwenbekjes, Godetia, Gipskruid, Ijsbloemen, Virginian Stock, Klaprozen, Alyssum en Chinese anjer. De beste tijd om in de tuin te zaaien is tussen april en mei. Binnen zaaien kan vanaf eind maart, waarna ze half mei naar buiten moeten.

Het printen
GrowingPaper doet er alles aan om te zorgen dat de zaadjes in het groeipapier ook echt uitkomen. Daarom printen zij met speciaal aangepaste printers én met biologisch afbreekbare inkt. Want bedruk je groeipapier in een drukmachine of zelf thuis op een laserprinter, dan zullen de zaden niet ontkiemen. De printers zijn zo afgesteld dat de zaden genoeg ruimte krijgen. Ook wil je met een gerust hart je kaart in de tuin kunnen leggen zonder schadelijke stoffen in de aarde te stoppen. Dat kan! De inkt is volledig biologisch afbreekbaar.

Zo groeit het
Maak het papier eerst goed vochtig en leg het binnen in een potje of buiten in de tuin op het zand. Dek het groeipapier af met ongeveer 1 cm aarde. Geef het elke dag wat water, zodat het papier vochtig blijft. Al na ongeveer een week ontkiemen de eerste plantjes. De beste tijd om buiten te planten, is van half mei tot oktober. Binnen in een potje kan het het hele jaar door. Zorg altijd voor voldoende licht, warmte en water. Meer tips over het zaaien en verzorgen van je plantjes vind je hier zogroeithet.nl

© 2018 - 2024 Lots Of Jewelz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel