Materiaal

De meeste van onze sieraden zijn gemaakt van roestvrij staal en verguld metaal (gold/silver-plated). Voor de vergulde sieraden hebben onze sieraden een 2,5 micron dikke laag 18K goud (14K goud voor alle sieraden vóór 2020). De levensduur van een goudlaag van 2,5 is, zo wordt geschat, vele jaren bij veelvuldig/dagelijks gebruik.

 

Behoud de glans van de producten door contact met parfum, haarlak en bodylotion te vermijden. Bij gold/silver-plated sieraden kan de PH-waarde ( Potentiaal Hydrogenium, zuurgraad) van de huid een negatief effect hebben op de sieraden en verkleuring veroorzaken. Probeer daarom altijd je sieraden zo min mogelijk aan te raken. Het is soms beter om je oorbellen in te houden met slapen dan ze iedere avond aan te raken door uit te doen. Met ringen is dit natuurlijk niet mogelijk en daarom zijn de meeste ringen van ons roestvrij staal. 

 

Al onze sieraden zijn nikkelvrij. Nikkel kan bij contact met de huid onder andere allergisch contacteczeem of andere huidklachten veroorzaken, hierom vinden we het belangrijk dat er geen nikkel in de sieraden zit. 

 

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een berichtje.

© 2018 - 2024 Lots Of Jewelz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel